Whatsapp
Call
AVM'lere Özel Çözümlerimiz Header Image
AVM'lere Özel Çözümlerimiz
AVM'lere Özel Çözümlerimiz
AVM'lere Özel Çözümlerimiz
AVM'lere Özel Çözümlerimiz
AVM'lere Özel Çözümlerimiz

İstanbul Vinç’in Türkiye Çapında %75’e yakın AVM ile yapım ve bakım aşamasında çalıştığını biliyor muydunuz ?

 

Evet bir çok Avm’nin yapım aşamasında mobil Vinçlerimiz, eklemli platformlarımız , Örümcek Vinç ve platformlarımız ile sahada çalıştık. Yapım aşaması tamamalndıktan sonra Avm ‘nin ziyarete açılması ile birlikte iç mekanda yapılan bakım çalışmalarında ( aydınlatma, temizlik, onarım .. ) özel dönemlere uygun süsleme çalışmalarında mesela yılbaşı süslemelerinde çok aktif bir şekilde çalışıyoruz. Bunda araç parkımızın çeşitliliği ve operatörlerimizin bu konuda özel olarak eğitim almaları ana sebeplerdir. Yüksekte çalışan bir çok makine ve araç hassas zeminleri ve kısıtlı girişleri olan Avmler’de çalışamazlar. Tek çözüm dar girişlerden geçebilen kompakt  ve lastik ayaklarıyla iç mekan çalışmalarında zemine zarar vermeyen makinelerdir. Bu çalışma şartlarını en iyi sağlayabilen makine grupları makaslı platfromlar, örümcek platform ve vinçlerdir. Bazı örümcek platformlarımız 80cm’lik kapılardan bile geçebilmekte ve yine özel makaslı ve dikey platformlarımız AVM asansörlerine tonaj ve boyut olarak sığabilmektedir. Örümcek Platformlarımızı Opertörlü olarak kiraya vererek AVM çalışanlarının bu komplike makineyi AVM’de hasar yaratacak yada kazaya sebep olacak çalışmalardan da korumaktayız.Operatörlerimiz AVM çalışmalarında çok deneyimli  ve özel olarak yetiştirilmişlerdir.

 

Avm dış mekan çalışmalarında Araç üstü platformlarımız ile destek vermekteyiz. İstanbul Vinç 20m’den 90m’ye kadar seçenekler sunmakta ve Avm’lerimizin her sezonda en güzel ve bakımlı bir şekilde ziyaretçilerine hizmet sunmak için destek olmaktadır.

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close