Whatsapp
Call
Örümcek Vinç Piyasasındaki Boşluğu Doldurmaya Geldi  Header Image
Örümcek Vinç Piyasasındaki Boşluğu Doldurmaya Geldi
Örümcek Vinç Piyasasındaki Boşluğu Doldurmaya Geldi

Mini vinç’ler dünyada özellikle, Avrupa’da cam montajı, konut inşaat endüstriyel bakım ve tesislerde, dış cephe montajlarında denizcilik endüstrisi, havacılık, petrol ve kimya endüstrileri ve birçok alanda hızlı, tempolu ve güvenli çalışmaları ile birçok müşterimizin gözdesi oldu. İstanbul Vinç olarak farklı ton taşıma kapasitesinde İtalya’dan temin ettiğimiz Jekko marka mini vinçlerimiz ile bu işi kiralama bünyesinde Türkiye’de başlatanlardan olduk.

 

Kiralama parkımıza  son katılan Jekko SPX650’de  mini vinç sektöründeki önemli bir boşluğu doldurmak için tasarlandı. Birçok son kullanıcının  orta büyüklükte, fakat yüksek taşıma kapasitesine sahip; bomu 20m’nin ötesine uzanan hem iç mekanda hem dış mekanda çalışabilecek çok kompakt ve kolay kullanımlı bir makine arayısışındaydı. bu arayışta Jekko Spx 532 küçük  Jekko Spx 1280 ise fazla bir büyük kalıyordu. Müşterilerinizi iyi dinliyorsanız bu eksikliği bilirsiniz, Jekko’nun gerçekten %100 işine konsantre olmuş AR-GE ekibi SPX 650 yi geliştirdi hemde bu en çok satan iki modelindeki en üst düzey teknolojik öğeleri  kullanarak sonuç : 5 ton kaldırma kapasitesinde  ve 23m (jib ile ) bom uzunluğu ile SPX 650.  

 

Jekko SPX 650 özellik olarak en yakın rakibinden 1300kg daha hafif buna rağmen kadırma kapasitesi 1 ton fazla bu da onu mini vinç piyasasında farklı bir kategoriye taşıyor. Ayrıca 98cm genişliği ile en yakın rakibinden 40cm daha dar,  kısıtlı alanlar  ve dar girişler, ve asansörler için mükemmel bir çözüm oluyor.

 

 Spx 650 den bahsederken kurulum alanının kompaktlığından bahsetmeden olmaz.  Asimetrik stability özelliği ile minimum çalışma alanı ile  maximum performans sağlıyor sadece 2,9m x 2,9m alana kurulup 360 derece çalışabilme özelliğine sahip.

 

%36 tırmanma kabiliyetine sahip bu makine tut götür (Pick&Carry) özelliği 360 derece bom dönüşü 800kg kaldırma kapasite ile tamamlayabiliyor.

 

 Makinemizin bütün diğer özelliklerini görmek için sayfasını ziyaret edebilirsiniz 

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close