Whatsapp
Call
Örümcek Vinç Nedir ? Nerede Kullanılır ? Fiyatları ? Header Image
Örümcek Vinç Nedir ? Nerede Kullanılır ? Fiyatları ?
Örümcek Vinç Nedir ? Nerede Kullanılır ? Fiyatları ?

Örümcek Vinç Nedir ?

Örümcek Vinçler, sektörde mini vinçler olarak ta adlandırılır. Alttaki palet yapısı sayesinde kolayca transfer edilebilen ve örümcek tipi stabilizatör ayakları sayesinde dar ve zeminden kaynaklı zorlu  iç ve dış mekanda  pratik bir şekilde kurulabilir. Geleneksel vinçlere göre çok kompakttır. En yüksek kaldırma kapasiteli örümcek vinç 6 ,6 ton kaldırma kapasitesindedir. Geleneksel Vinçlere alternatif olarak yüksek teknoloji ve donanımla üretilmiştir. Dünyada sadece elin parmakları kadar üretici bu tarz vinçleri üretmektedir. Ülkemizde de Örümcek vinçlerin kullanımı yaygınlaşmak ile beraber halen sayıca çok azdır.

 

Örümcek Vinçler nerelerde kullanılır ?

Örümcek Vinçler kompakt yapıları ile dar girişlerden sorunsuz bir şekilde geçerler bir örnek vermek gerekise Jekko Marka 312 model örümcek Vinç  77cm genişliğindeki bir kapıdan rahatlıkla geçebilir ve fabrika içlerinde, endüstriyel alanlarda, avm içlerinde ve dış mekanlarda-eğimli alanlarda, merdivenlerde, geçitler ve ulaşılması zor yerlerde bazen tek alternatif onlardır. 

Örümcek Vinçler’in Kaldırma Kapasitesi  

Örümcek Vinçler’in kapasitesi her marka modelde farklı olmak ile birlikte maximum 6,6 ton kaldırma kapasitesinde olanları vardır.

Örümcek Vinç Fiyatları 2022

Örümcek Vinç fiyatları kaldırma kapasitelerine göre büyük değişkenlik göstermektedir. 3-4 ton kaldırma kapasitesindeki bir örümcek vinç’in liste fiyatı bütün donanımları ile beraber yaklaşık €95.000-120.000 aralığında, markasına bağlı olarak değişmektedir.

 

Örümcek Vinç ne kadar ağırdır ?

Geleneksel mobil vinçler ile karşılaştırıldığında örümcek vinçler oldukça hafiftir zemine uyguladıkları ağırlık azaldığı için bir çok iç mekanda ve ağırlığa hassas  yüzeyde rahatlıkla kullanılabilir. Yine Jekko SPX 312’den örnek vermek gerekirse 1.2ton kaldırma kapasitesinde olan bu örümcek vinç 1815kg’dır.

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close