Whatsapp
Call
Manlift Nedir ? Header Image
Manlift Nedir ?
Manlift Nedir ?

Manlift Nedir (Personel Yükseltici Platform )?

 

Manlift deyince aklımıza farklı işler için personeli yükseltmeye yaran ekipmanlar ve platformlar gelir bunlar  bomlu, eklemli ve makaslı platform  gibi farklı tarzlarda olabilir, buradaki temel aynılık personeli güvenli bir şekilde yukarı kaldırmaya yarayan cihazlar olmalarıdır. Bu son teknoloji ile donatılmış  ekipmanlar, yüksekte çalışan personelin düşme riskini azaltırken, işlerini en yüksek performansta gerçekleştirme olanağını sunar. Motorlu kompakt bir taban ve korumalı bir sepetli platformdan oluşur. Manlift ,eklemli bölümleri ile istenilen yüksekliğe ulaşabilirken , size bir vincin dikey fakat daha küçük bir versiyonunu hatırlatabilir.

 

Hem dış mekanlarda hem de iç mekanlarda kullanılan bu hafif mekanik cihaz, ampul değiştirme, elektrik hatlarında çalışma, ağaç budama ve bir dizi inşaat faaliyeti gibi işleri yönetmeyi çok daha kolay ve güvenli hale getirir.

 

 

 

 

Manlift’in Faydaları

 

Kompakttırlar, bu nedenle kısıtlı alanlarda yüksek manevra kabiliyetleri sayesinde istediğiniz yükseklikte  bulunduğu zemine zarar vermeden güvenle çalışabilirsiniz.

 

Manlift Platformları en az 150-200kg arasında bir ağırlığı kaldırabilir bu nedenle malzemelerinizle birlikte efektif bir şekilde endişelenmeden yüksekteki atölyenizde güvenlikten ödün vermeden çalışabilirsiniz.

 

Manlift Fiyatları

 

Manlift fiyatları çalışma yüksekliğine, makinanın dizel veya akülü olmasına göre, eklemli bomlu veya makaslı olmasına göre fiyatları değişmektedir. Çoğunlukla dışardan ithal edildiği için fiyatlar Dolar ve Euro ile hesaplanır. Örnek vermek gerekirse en popüler 12m Makaslı Platformun Satış Fiyatı $15.000-20.000 aralığında, kalite ve fonksiyonuna göre değişmektedir.

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close