Whatsapp
Call
İstanbul Vinç’ten Örümcek Parkına Yıldız Transfer  Header Image
İstanbul Vinç’ten Örümcek Parkına Yıldız Transfer
İstanbul Vinç’ten Örümcek Parkına Yıldız Transfer

25 yıldır Personel Yükseltici kiralama sektörünce hizmet veren İstanbul Vinç,  son yıllarda özel makinelere yaptığı yatırımlar ile kendinden söz ettiriyor. 

Örümcek Platformlar gibi spesifik makine grubuna düzenli olarak yeni ve teknolojisi yüksek ekipmanlar ile güçlendiren Istanbul Vinç. Örümcek platform kiralama konusunda geniş bir çeşitliliğe sahip. En son yatırımları Ruthman/Bluelift 31T premium segmentte kanıtlanmış RUTHMANN STEIGER® T 330 bom sisteminin paletli platformlarda can bulmuş hali ve bu makineyi başka bir boyuta taşıyor. 31m çalışma yüksekliğine sahip bu örümcek platform 18m’ye kadar maximum erişim sağlarken, 400kg’lık taşıma kapasitesi ile hayranlık uyandırıyor.

Şirketin ortakları ve yönetim kadrosundan Sn. Işıl Çataltepe ‘’Ruthman/Bluelift 31T’nin  Sadece 3 m genişliğinde bir alana kurulup, yükseklere ulaşabilen ve bu dar alanda 360 derece dönüşe izin veren ilk makine olma özelliğine sahip olduğuna’’ dikkati çekti .Bluelift ST 31, segmentinde birçok gelişmiş teknolojiyi kendi üzerinde toplayan buna rağmen kullanıcı dostu olma özelliğinide yitirmeyen bir  örümcek platform olduğu yorumunu yaptı ve Operatörlerin işlerini hızlı ve güvenli yapabilmeleri için kullanımı kolay kontrolleri ve ergonomik işlem paneli olduğunu’’ belirtti.

Bu makine, işçilerin yüksek yerlere güvenli bir şekilde erişmelerini sağlayan kompakt bir özel amaçlı vinç sistemine sahiptir. Yüksek manevra kabiliyeti sayesinde dar alanlarda çalışma imkanı sunar ve operatörlerin işlerini hızlı ve etkili bir şekilde yapmalarını sağlar.

Bluelift ST 31'in en önemli özelliklerinden biri, kullanıcı dostu tasarımıdır. Kullanımı kolay kontrolleri ve ergonomik işlem paneli, operatörlerin makineyi kolayca kullanmalarını sağlar. Ayrıca, güvenlik konusunda da öne çıkan bir performans sergiler. Entegre güvenlik özellikleri ve otomatik kilitleme mekanizmaları, işçilerin riskleri en aza indirmesine yardımcı olur.

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close