Whatsapp
Call
Dikey Platform Fiyatları  Header Image
Dikey Platform Fiyatları
Dikey Platform Fiyatları

 

Dikey Platformlar inşaat, cam ve dış cephe temizliği ve elektrik işlerinin yanı sıra diğer birçok uygulama dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanım için idealdir. Bu tek dikey manliftler hem iç hem de dış ortamlar için uygundur; bu da bu tarz dikey manliftleri bir merdivenin ulaşamayacağı bakım, restorasyon veya kurulum işleri için inanılmaz derecede çok yönlü seçenekler haline getirir. Genie, JLG, Skyjack ve daha fazlası gibi önde gelen üreticilerin 6m'den 10m'ye kadar erişebilen modelleri vardır. İster kısa süreli bir kiralama ister uzun süreli bir proje için dikey platform arayaışında iseniz İstanbul Vinç dikey platformlar konusunda geniş bir kiralama yelpazesine sahiptir.

 

 

Dikey platformlar hakkında merak edilen sorular

 

 

Dikey platformlar  ile makaslı platformlar arasındaki fark nedir?

 

 

Bu iki platform türü arasındaki temel farklar, dikey platformlar hafif olması nedeni ile daha küçük işler için makaslı platformlar ise daha fazla taşıma kapasitesine sahipken birde daha fazla yükseklik sağlar.

 

Dikey platformların ağırlığı ne kadardır?

 

Dikey platformların ortalama ağırlığı 2000-3000kg arası değişmektedir. Ancak ağırlık genellikle model türüne göre değişir.

 

Dikey platformların kiralama fiyatları nedir ?

 

Dikey direk bomlu kaldırma kiralama fiyatları, kiraladığınız model tipine ve lokasyona göre değişiklik gösterecektir. Mesela 2023 yılında 10m dikey bir platformun günlük kiralama bedeli 2.500tl  , haftalık kiralama bedeli 9.000tl  ve aylık kiralama bedeli 21.000tl’dir.

 

Dikey platform fiyatı nedir ?

 

Dikey platfrom fiyatları makinenin teknolojisine, modeline ve yüksekliğine bağlı olarak değişmektedir örnek vermek gerekirese 10m dikey platformun satış fiyatı 2023 itibari ile €32.000+kdv’dir.

 

 

 

 

Dikey platformlar nasıl çalışır?

 

Dikey platformlar bir kontrol paneli kullanarak aracı "sürmenize" ve platformu yükseltmenize bir yerden bir yere götürmenize olanak tanır. Operatör, manlifti hareket ettirmek için platformlun kontrollerini kullanırken sepetindedir.

 

 

Dikey manlift olarak da bilinen tek kişilik asansörler, inşaat ve bakım ekiplerine yerden birkaç metre yükseklikteki işleri halletmek için ihtiyaç duydukları erişim desteğini sağlar. Bu manliftler şekil ve işlev açısından eklemli platformlara benzer, ancak dikey direkleri vardır, bu nedenle daha hafiftirler ve hassas zeminlerde kullanılabilirler.

 

Manliftler ayrıca daha küçüktür, dolayısıyla dar alanlara sığabilirler, bu da operatörlere ulaşılması zor alanlara erişim için ihtiyaç duydukları hassasiyeti ve erişimi sağlar. Manlift'lerin iki çeşidi mevcuttur: Elektrikli  dikey platformlar ve itmeli- çekmeli manuel dikey platformlar. İki model, bomlu kaldırıcılar gibi birden fazla işçiyi desteklemek yerine, bir kişiyi desteklemek üzere tasarlanmış personel yükseltici platformlar  birlikte gelir..

 

 

  • Standart asansörlere sığabilecek kadar kompakt ve hafif
  • Operatör platformda iken kapı aralıklarından geçilebilir
  • Tamamen yükseltildiğinde sürülebilir.
  • Depolama, stok toplama, nakliye, envanter yönetimi ve genel bakım için idealdir
İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close