Whatsapp
Call
Bir Yıldız Doğuyor " Yeni RUTHMANN BLUELIFT ST 31'' Header Image
Bir Yıldız Doğuyor " Yeni RUTHMANN BLUELIFT ST 31''
Bir Yıldız Doğuyor " Yeni RUTHMANN BLUELIFT ST 31''

10-11 Eylül 2021'de Almanya’da organize edilen Platform Günlerinde Bluelift ST 31 kullanıcılara sunuldu.

 

ST31, Hali hazırda denenmiş, test edilmiş  ve çok beğeni toplamış STEIGER®  T330 araç üstü montaj dizaynını, ileri teknolojisi kanıtlanmış BLUELIFT paletli şasi ile birleştirmiştir.

 

Yeni BLUELIFT paletli platform, 31 metre çalışma yüksekliğinde ve 100 kg sepet yükü ile 18 metrelik yanal  erişim sağlarken, 400kg’lık sepet taşıma kapasitesi ise 14m yanalda ulaşim sağlayabilir.

BLUELIFT ST31, çalışma sepeti çıkarılmış haldeyken 7,46 m uzunluğundadır; sepet takılı haldeyken ise uzunluk 7.80m'dir.

 

Yalnızca 1,14 m genişliği ve 1,99 m yüksekliği ile BLUELIFT ST31 son derece kompakttır;çok kısıtlı ve dar alanlarda büyük bir kurtarıcıdır.

Uzatılabilir palet teknolojisi, 1,62 m genişliğe kadar hidrolik olarak uzatılabilir ve bu tarz kullanım makinenin arazide stabilitesini daha güçlendirir.

 

Variable asymmetrical outrigger positions offer 1.35 m of height compensation; allowing for a wide range of uses, on steep terrain, on stairs or platforms.

 

Değişken, asimetrik payende konumlandırmaları 1,35 m yükseklik telafisi sunar; dik arazide, merdivenlerde veya platformlarda çok çeşitli kullanımlara izin verir.

 

 

Denge ayakları, en dar alanlarda bile bir çözüm sunmak için birkaç konuma yerleştirilebilir.

 

Stabilizasyon alanı en dar konumda 3,34 x 8,26 metre ve en geniş konumda 6,15 x 5,78 metredir.

 

Başlangıç olarak, oldukça pratik değiştirme sistemi ile operatörler tarafından saniyeler içinde  değiştirilebilen iki alüminyum sepet seçeneği mevcuttur. Standart sepet 1,30 x 0,70 m, daha büyük olan ise 1,80 x 0,80 m ölçülerindedir.

 

BLUELIFT ST31, iş sepetinde maksimum 400 kg taşıyabilir - 31m yükseklikte ise  max sepet taşıma kapasitesi 320 kg'dır.

180° sepet dönüşü operatöre dar alanlarda çalışma esnekliği sağlar ve kısıtlı alanlarda dar boşluklara yaklaşabilmek için cihaz sürüş modunda iken çeşitli sepet konumlarına ayarlanabilir.

 

Yeni, yoğun şekilde optimize edilmiş BLUELIFT kontrol paneli, ST31'de ilk kez kullanılıyor.

Geniş renkli ekran, operatöre, örümcek platform  ile ilgili tüm gerekli bilgilere eksiksiz bir genel bakış sunar.

 

Yeni BLUELIFT ST 31, güçlü bir dizel motor ve 230 V elektrik motoruyla çalışabilir; veya isteğe bağlı olarak bir lityum iyon pille de(BlueLiIthium veya BlueHybrid) enerji sağlanabilir.

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close