Whatsapp
Call
6 Adımda Manlift Kullanımı (Resim ile Anlatım ) Header Image
6 Adımda Manlift Kullanımı (Resim ile Anlatım )
6 Adımda Manlift Kullanımı (Resim ile Anlatım )

Kiraladığınız makaslı platformunuz size teslim edildi ama daha önce böyle bir makine hiç kullanmadınız peki nasıl bu makineyi güvenle en hızlı bir biçimde işinize uygun kullanabilirsiniz. İstanbul Vinç’ten 6 adımlı kullanma talimatı. Daha geniş kullanma talimatımızı bu sayfada bulabilirsiniz

Makaslı Platform kullanma talimatları, her manlift markası için biraz farklılık gösterebilir. Aşağıdaki talimatlar Haulotte marka makaslı platformlar içindir.

 

 

     1. Etrafında dolaşarak makinede görsel ve yüzeysel hasar olup olmadığını kontrol edin  

 

     2. Anahtar switchini platform işaretine getir

         

 

 

3.Platformdan (Sepetten) içeri girin

 

 

4.Kontrol panelinde yer alan acil butonunu yukarı çekin ve sistemin çalışmaya hazır olmasını bekleyin. (modele bağlı olarak bip sesleri, ışıklar gelebilir vb.)

 

 

 

5.Kontrol panelinde (her modelde ve markada farklı olabilir) sürüş modunu seçin veya joystick emniyet anahtarını içeri çekin ve sürün.

 

6. Kaldırma konumundayken, kontrol panelinde yükselme işlevini seçin. Joystick'i kullanarak ölü adam anahtarını içeri çekin ve yükselmek için joystick'i etkinleştirin. (yükselme modu için kumanda kolu yönü tüm modellerde farklıdır)

 

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close