Whatsapp
Call
Türkiye'de Kullanılan En Popüler Makaslı Platfrom Markaları  Header Image
Türkiye'de Kullanılan En Popüler Makaslı Platfrom Markaları
Türkiye'de Kullanılan En Popüler Makaslı Platfrom Markaları

Türkiyede Kullanılan En Popüler Makaslı Platfrom Markaları

 

En iyi makaslı platform markası, ihtiyaçlarınıza göre değişir. Örneğin, bazı işletmeler manliftleri elektrik hatları tamirinde kullanırken, diğer bir işletme ağaç budamalarınında veya yüksekte diğer dış mekan işlerinde kullanma ihtiyacı duyarlar. Diğer bir çok tesiste, bu tarz manliftleri depolarda ve  iç mekan çalışmalarında kullanır.

 

Hangi makaslı platform markasının şirketinize en uygun olduğunu bulmaya çalışırken, seçiminizi yapabileceğiniz markaları sizin için bir araya topladık.

  1. Genie

 

Genie makaslı platformlar iç ve dış mekan şantiyeleri için tasarlanmıştır. Diğer tip makaslı platformlara nazaran daha az gürültülü çalışmaları ile bilinirler. Genie makaslı platformların manevrası kolaydır ve geniş bir çalışma platformu sunar.

  1. ELS

 

ELS 2008 yılında faaliyete geçmiş nadir rastlanan Türk personel Yükseltici Platform üreticilerinden.

Gerçekten 2008 yılından bu yana sadece Türkiye de değil yurtdışında pazarında da yaptığı innovasyonlar ve geliştirmeler ile  Dünya platform pazarında yerini aldı ve emin adımlar ile ilerliyorlar. Son zamanlarda ELS 5m-14m arası makaslı platformlarına akülü eklemli ve dikey platformlarıda ekledi.  

 

  1. JLG

 

JLG makaslı platformlar, uzun ömürlülüğü ön planda tutanlar için en iyi seçimdir. Bu makaslı platformlar, diğer seçeneklerin aksine uzun çalışma sürelerine sahiptir. Ayrıca, JLG dünyada servis sonrası hizmetlerinin ulaşılabilir olması ile bilinir fakat Türkiye'de bu konuda eksiklikler var. Tam da bu nedenle belkide JLG Türkiye'de beklenen sayılara ulaşamadı. 

 

  1. Haulotte

 

Ülkemizde kullanılan en eski ve bilinen markalardan biri olan Haulotte Fransız üretimidir. Dünyada Çin etkisinin hissedilmesi ile birlikte bu Haulotte satışlarına yansıdı. Bununla birlikte hala Haulotte Avrupa'da ve ülkemizde en çok tercih edilen marka. Bunda ürün çeşitliliği, servis sonra hizmetlerinin profesyonelliği etkili ve Eklemli platform (Akülü ve dizel ) grubunda hem fiyat olarak hem de ihtiyaca cevap vermek anlamında rakiplerinden öndeler. Türkiye temsilcileri Acarlar Makinayı da bu konuda tebrik etmek lazım. Ülkemizde Haulotte’un yayılmasında satış ve servis ekiplerinin payı büyük.

 

  1. Dingli

 

Dingli’yi sona bıraktık fakat ilk başta Çin malı olarak taklit gibi görülen marka daha sonra hem sağladığı fiyat avantajı hem de kullanıcılardan alınan iyi geri dönüşlerle piyasa da çok hızlı bir şekilde yayılmasını sağladı. Birçok manlift kiralama firmasınında tercihi olan marka, arızalara kolay müdehale edilebilmesi ve servis maaliyetlerini düşürmesi ile ünlü.

Yukarıda belirtilen markalar, bugün piyasadaki en iyi makaslı platform seçeneklerinden sadece birkaçını temsil etmektedir. Firmanız için hangi markanın doğru olduğuna karar vermek için öncelikle ne tür bir manlift ihtiyacınız olduğuna göz önünde bulundurmak gerekir. Ardından, en iyi elektrikli makaslı kaldırıcıyı bulmak için aramanızı daraltabilirsiniz. Veya hidrolik, dizel, engebeli arazi tipi  veya diğer makaslı kaldırma seçeneklerine odaklanabilirsiniz.

 

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close