Whatsapp
Call
Manlift Kiralamak Ekonomik Bir Çözüm Müdür? Header Image
Manlift Kiralamak Ekonomik Bir Çözüm Müdür?
Manlift Kiralamak Ekonomik Bir Çözüm Müdür?

Manlift Kiralamak ilk aşamada maliyetli gelebilir ama gerçekten de öyle midir ?


Bu sorunun cevabı bunu kullandığınız hangi ekipmanla karşılaştırdığınıza bağlıdır. Eğer yükseğe çıkmak için hala iskele ve merdiven yöntemi ni kullanıyorsanız ki bazen de çözüm sadece iskele kullanmak olabilir. Bazı noktalara tek ulaşabilen ekipmanın alüminyum iskele olduğu durumlar vardır. Kiralama ve satın alma fiyatlarına bakıldığında makaslı platform satın almak veya kiralamak iskele ve merdiven yöntemine göre çok daha pahalı bir çözüm olarak gözükmekle beraber kullanımın size kazandıracağı vakit ve personel maliyeti uzun süreçte sizinde tercihinizi manlift kiralamadan yapmak olacaktır. Makaslı platform kiralamanın avantajlarını sıralamak bu seçimi yapmanız konusunda size yardımcı olacaktır.

 

Yükseklik Avantajı
Yeni teknoloji makaslı platformlar kullanıcıya 5.5m den-37,5. Evet yanlış okumadınız . Alman üretici Pb dünyanın en yüksek makaslı platform S370-24 ES 4x4 modeli 37,5m de çalışma yüksekliği sağlıyor fakat Türkiye de bu yükseklikte makaslı platform bulmak pek de mümkün değil. Türkiyedeki en fazla çalışma yüksekliği sağlayan makaslı platform 27,5 m ve Bu makinenin tek kiralamasını yapan Türkiye’de İstanbul Vinç. Merdiven İskele ve diğer manuel çözümler ile karşılaştırıldığında tabiki makaslı platformlar yükseklerdeki işlerinizde iskelenin yaratmış olduğu kurulum- söküm zamanından tasarruf edersiniz.

 

Güvenlik
Aslında belki bu ilk sırada yer alması gereken faydası. Geleneksel yöntemler ile karşılaştırıldığında makaslı platformlar sepetinde çalışan personele en önemlisi güvenlik ve emniyet sağlar. Hayat kaybı ve sakatlanma ile sonuçlanabilecek yüksekliklerde, bu kontrol mekanizmanaları ile donatılmış makaslı platfomlar hayati değer taşır. Bundaki en can alıcı no

 

Kısıtlı Noktalara Erişim

Bazı öyle kısıtlı noktalarla karşılaşırız ki alternative üretmek bile imkansızdır ama böyle durumlrda kompak manliftler imdatımıza yetişir mesela Örümcek platfomlar çok dar kapılardan geçebilirler ne kadar dar siye soracak olursanız 72-80cm genişliğinde kapılardan bile geçebilen Örümcek platfomrlar vardır Bu örümceklar İstanbul Vinç Makine parkında uzun zamandır müşterilerimize kiralanmaktadır. Özellikle Avm’ler ve özel tasarım oteller, iç avlularında ulaşamadıkları kısımlarda bu platformlardan yararlanmaktadır. Bu kısımlarda ne merdiven, ne iskele nede diğer makineler işlevsiz kalmaktadırlar.

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close