Whatsapp
Call
Makaslı Platform Kiralama Fiyatları Header Image
Makaslı Platform Kiralama Fiyatları
Makaslı Platform Kiralama Fiyatları

Makaslı platform kiralarken fiyat neye göre belirlenir ? En uygun fiyat nasıl alınabilir ? akülü mü yoksa dizel mi makaslı platformm kiralamak mantıklı

 

Makaslı Platform Kiralama Fiyatları

 

Yükseklik

Makaslı Platform kiralamak istediğinizde size muhtemelen ilk gelen soru çalışma yüksekliğiniz olacaktır ve bu makaslı platform kiralama fiyatını belirleyen ana etkendir. Yükseklik arttıkça, bazı koşullar dışında, makaslı platforma ödeyeceğiniz kiralama bedeli artacaktır.

 

Kiralama Süresi

Kiralama süresi Makaslı Manlift Platform kiralama fiyatlarında belirleyici kriterlerdendir ve süre ne kadar uzun olursa kiralama fiyatı kullanıcılar için daha cazip bir hale gelecektir. Alacağınız günlük makaslı platform kiralama fiyatları ile aylık makaslı kiralama fiyatları %10-%20 oranında farklı olacaktır.

 

Operatör Faktörü

Makaslı platform dünyada ve ülkemizde operatörsüz kiralanan kendinden yürüyüşlü gruba giren ve yaklaşık 1 günlük eğitim ile makaslı paltformu kullanabilir duruma gelebileceğiniz makinelerdir. Operatörlü kiralamalarda, Makaslı Platform kiralama bedeline operatör maliyetide eklenecektir.

 

Akülü mü Dizel mi?

Makinenin teknolojisi de kiralama fiyatlarını etkilemektedir Dizel makinelerin maliyetleri ve teknolojileri daha yüksek olduğu için aynı yükseklikteki akülü makaslı paltformlar ile karşılaştırıldıklarında makaslı platform kiralama fiyatlarında daha yüksek kalacaklardır.

 

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close