Whatsapp
Call
Esenyurt Manlift Kiralama  Header Image
Esenyurt Manlift Kiralama
Esenyurt Manlift Kiralama

Esenyurt Manlift Kiralama

 

İstanbul Vinç olarak 25 yıldır büyüyen manlift parkımız ( makaslı platform, dikey platform, eklemli platform, bomlu platform,örümcek platform ve Örümcek vinç ) ile İstanbul’un her noktasına hizmet verdiğimiz gibi diğer kalan 6 şubemiz ( Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Bursa ve Çerkezköy ) ile Türkiyede e çapında her noktaya hizmet sunmaktayız. Ayrıca yurtdışı (Mısır, Azerbeycan,Irak ve Makedonya... ) bölgelerinde de manlift kiralama hizmeti sunmaktayız.

 

Esenyurtta manlift kiralama hizmeti sunduğumuz noktalar

 

 Firma olarak Esenyurt, Hadımköy, Kıraç, Yeni Havaalanı bölgesi, Arnavutköy, Karağaç gölgesi, Ömerli ve Silivri bölgesindeki müşterilerimize daha hızlı ve ekonomik manlift kiralama çözümleri sunabilmek için Makine parkımız ve Servisimizi Esenyurt Bölgesine taşıdık. Böylece Esenyurt manlift kiralama ihtiyaçlarına yerinde hizmet vererek teslimatlarda daha pratik, servis kısmımız daha hızlı müdehalede bulunurken müşterilerimiz için nakliye masraflarını da daha ucuz bir hale getirmeyi hedefledik. 

 

Esenyurt manlift kiralama parkımız

 

Esenyurttaki manlift parkımızda akülü ve dizel makaslı platformlar (6m’den 27,5 m ye kadar ), dikey platformlar, eklemli platformlar, bomlu ve dizel manlifler, Örümcek platformlar ve Örümcek Vinç’ler bulunmaktadır. 

 

 

Esenyurt kiralık manlift çalışma alanları

Esenyurt Manlift Kiralama çalışma alanları genel olarak fabrika içleri, yeni yapılan tesislerin elektrik ve ısıtma ve soğutma montajlarında, güvenlik kamera montajlarında, yüksek binaların bakım, onarım ve temizlik işlerinde de manlift en güvenli kullanım alanı sağlar.

 

Esenyurt manlift kiralama, hadımköy manlift kiralama, arnavutköy manlift kiralama ihtiyaçlarınızda bizim ile 0541 714 60 89 numaralı telefon ile yada email ile kiralama@istanbulvinc.com’dan ieltişime geçebilirsiniz

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close