Whatsapp
Call
Aygün Alüminyum İle Finans Merkezindeki Çalışmalarımız  Header Image
Aygün Alüminyum İle Finans Merkezindeki Çalışmalarımız
Aygün Alüminyum İle Finans Merkezindeki Çalışmalarımız

Finans Merkezi projesinde Hangi Kısmı siz yapıyorsunuz ?

 

Aygün Alüminyum olarak kulelerin dış cephe panel montajı ve giydirmeleri artı çatı uygulamasını finans merkezi projesinde biz üstlendik. Montaja konu olan panelleri de kendimiz üretiyoruz; ham madde olarak alıyoruz çorludaki fabrikamızda işleyip sevk ve sahaya aktarımını ve montajınıda biz üstleniyoruz.

Finans Merkezi Projesi gerçekten çok büyük bir proje fakat Aygün Alüminyum olarak bundan önce çok daha büyük projelerin altından başarıyla kalktınız..

Evet mesela skyland 67 katlı ve metraj olarakta bundan çok daha büyüktü, Rusyadaki plot projeler  ve Emaar square projeleri yine Kartaldaki  Manzara Adalar projesinde bu büyüklükte 10 farklı projede yer almışızdır.

Projede sizin sorumlu olduğunuz alan ne zaman bitmesi planlanıyor ?

Dizaynı katmazsak montaj olarak 15 ay sürecek gibi duruyor burada Aygün Alüminyum olarak 90 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz; 20 kişi teknik personel ve formenler diğer 70 kişi ise mavi yakadan oluşuyor.

İstanbul Vinç’ten Bu projede hangi makineleri tedarik ettiniz ?

Biz burda ağırlıklı İstanbul Vinç’ten Örümcek Vinç ve çeşitli yüksekliklerde (Buraya yükseklikleri yazabiliriz......) makaslı platformlar kiraladık. Biz panel montajlarını monoray sistem ile yapıyoruz ve bu sistemi kurmaktada kullanabileceğimiz en güvenli ve kompakt makine Örümcek Vinçler.  Örümcek Vinçler transfer sırasında alimak asansöre sığabilen tek ekipman bu nedenle bizim için her projede olduğu gibi bu projede de alternatifsiz oldu. Monoray sistemi bir çok noktada montaj da kullansakta bazı özel bölgelerde örümcek vinçlerden yardım alıyoruz.

Bu projede makine tedariği konusunda İstanbul Vinç ile işbirliği yapmanızın özel nedenleri var mı ?

Biz burda çok yoğun çalışıyoruz ihtiyaçlarımız gün be gün değişiyor, İstanbul Vinç bize istediğimiz hızı sağlıyor ve çok farklı alternatifler sunabiliyor. Bu projede bizim kiralama ihtiyaçlarımız ile ilgilenen İstanbul Vinç’ten özel bir kiralama danışmanımız var ve bu bizi oldukça rahatlatıyor bir çok makine ihtiyacımız en yoğun dönemlerde bile aynı gün içinde ayarlanabiliyor. Kiralamalarda servis kısmı ve arızaya hızlı müdehale çok önemlidir ama inanın makinelerde servise bile çok ihtiyaç olmadı çünkü kiraladığımız makineler yeni ve yüksek performanslı bu nedenle kafamız çok rahat.

 

 

 

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close