Whatsapp
Call
Eklemli Platformlar  Header Image
Eklemli Platformlar
Eklemli Platformlar

İşiniz devamlı olarak yüksekte olmayı gerektiriyorsa,  manlift kullanmak oraya güvenli bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Örneğin, bir elektrik hattını onarmak veya yüksek bir binanın dış cephe temizliğinde manlift diye tabir ettiğimiz personel yükseltici platformları kullanmak güvenlik, işin doğru şekilde tamamlanması ve hız konusunda en iyi çözümdür.

 

Son yıllarda pratik kullanımı ve diğer manlift tiplerinin sağlayamadığı diğer özellikleri  kullanıcılara sunması nedeniyle eklemli platformların sahada kullanımı giderek yaygınlaşmaya başladı.Bu yazımızda size bütün yönleri ile eklemli platformları anlatmak istiyoruz ki böyle bu ağır iş ekipmanının siz ve ekibiniz için doğru seçim olup olmadığına karar verebilesiniz.

 

 Eklemli platformlara dair, avantajları ve dezavantajları, eklemli platformların güncel fiyatları, en çok rastlanan markalara dair Eklemli platformlara dair geniş bir araştırmayı sizin için bu yazımızda derledik.

 

 

Eklemli Bomlu Platformların Çalışma Presipleri

 

"Eklemli Platformlar" olarak da bilinen bomlu platformlar, menteşeli veya "mafsallı" çoklu bom bölümlerine sahip bir tür personel yükseltici platformdur (PYP). Bu eklemli bölümler, personelin engellerin olduğu kısıtlı alanlarda engelin yukarısına geçmesi ve çevresinden uzanmak üzere tasarlanmıştır. Dizayndaki bu artılar eklemli platformları dar alan ve iç mekan çalışmaları için ideal hale getirir.

Bu bölümde,  eklemli platformların çalışma sahanız için en doğru ekipman olup olmadığını sizin ölçümlendirebilmeniz için eklemli platformların bazı avantajları ve öne çıkan kullanım özellikleri verilmiştir .

 

Eklemli Platform kullanmanının sağladığı 3 can alıcı avantaj vardır ;

 

1.Manevra kabiliyeti

 

 Eklemli bomlu personel yükseltici platformlar, çeşitli bölümlerini bağımsız olarak hareket ettirebilir. Bu, operatörlerin sepeti engellerin etrafından hareket ettirebimelerini ve başka bir ekipmanla normalde ulaşılması zor olan noktalarda tam olarak olmaları gereken noktaya ulaşabilecekleri anlamına gelir.

2. İç Mekan Uyumluluk

 

Tüm manlift çeşitleri iç mekanlarda çalışacabilecek şekilde donatılmamış ve tasarlanmamıştır. Ancak eklemli platformlar çok fazla kontrol ve  hareket çeşidi sağladığından  iç mekanlarda, özellikle bir spor stadyumunun içi veya uçak hangarı gibi dar çalışma alanlarında kullanım için idealdir.

3.    Maksimum yüksekliklere ulaşma yeteneğine sahiptir.  

Teleskopik bomlu platform

En yüksek Eklemli platform şuan için 45m yüksekliğe ulaşabilmektedir. Düz bomlu olarak tabir ettiğimiz teleskopik platformlar 63m-70m ye kadar ulaşabilenleri mevcuttur.

 

 

İstanbul Vinç sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close